Namény-Tészta BT.

Köszöntünk a Namény-Tészta Bt. oldalán

 
NFU

 

 

Ön is azt szereti, ha az asztalra mindig megbízható minőségű, tápanyagokban gazdag tészta kerül?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy Ön is megismerje a 4 tojásos Namény Tészta termékeket, amelyek értékes tápanyagaikkal és minden korosztályban népszerű ízvilágukkal képviselik a kiváló minőséget a tészták piacán. A magas minőség mellett tésztáink további előnye a kedvező ár.

A Namény Tészta a 4 tojásos száraztészták igazi szakértője: 20 féle olyan ízletes száraztészta terméket árusítunk, amelyek készítésénél 1 kilogramm liszthez 4 darab tojást használtunk fel. Hogy is miért érdemes a tojásos tésztákat választani? Egész egyszerűen azért, mert jó hatással vannak szervezetünk működésére. Erről a Termékeink menüpont alatt bővebben is olvashat. Ugyanitt megtudhatja azt is, hogy a tésztaételek miként illeszthetők be a fogyókúrába. A Receptek menüpont alatt pedig olyan ínycsiklandó tésztás ételek elkészítését ismerheti meg, amelyekkel családját és vendégeit is meglepheti.


És hogy miért érdemes még a Namény Tésztát választani?

  • mert nálunk fontos szempont a megrendelők folyamatos, pontos és színvonalas kiszolgálása
  • mert 20féle termékünk között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt
  • mert a tésztagyártás terén szerzett 10 év tapasztalatunk is garancia a jó minőségre
  • a magas minőség mellett is kedvező árakon kínáljuk termékeinket

Jelenleg félezer kiskereskedés is árusítja termékeinket, de olyan cégeket is partnereink között tudhatunk, mint amilyen a COOP ÁFÉSZ, vagy az ALFI KER Kft. nagykereskedés. Iskolai- óvodai- és közétkeztetési intézményeket is kiszolgálunk.


Ha Ön is szívesen forgalmazná a Namény Tésztát, vagy bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, akkor keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén: